Nhà LỒNG HẺM thumbnail 1 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 2 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 3 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 4 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 5 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 6 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 7 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 8 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 9 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 10 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 11 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 12 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 13 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 14 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 15 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 16 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 17 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 18 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 19 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 20 Dũng Huỳnh

Works #461

Nhà LỒNG HẺMBuilt

AD+studio

AD+studio

Nhà LỒNG HẺM thumbnail 1 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 2 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 3 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 4 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 5 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 6 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 7 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 8 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 9 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 10 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 11 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 12 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 13 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 14 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 15 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 16 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 17 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 18 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 19 Dũng Huỳnh
Nhà LỒNG HẺM thumbnail 20 Ngọc Mỹ + Đăng Thi
動画1 Cao Hung + DecoX
AD+studio

AD+studio

Location Ho Chi Minh City, Vietnam
Year 2020
Categories Architectural Design  >  Houses/Villas

Description

Nguyễn Đặng Anh Dũng
+
Đinh Trần Thanh Hoàng l Nguyễn Thị Anh Thư l Nguyễn Văn Trung l Trần Tuấn Kiệt I Vũ Thị Mỹ Duyên

The house was located in a small alley, which was used as a shortcut in order to avoid Hàng Sanh crossroads during rush hours. Therefore, the area was scattered with many small businesses that appeared due to the bustling condition.
At the construction site, the alley reached maximum width. The construction was surrounded by balconies in their protruded state. Hence, our design was developed to have cantilever structure and fit perfectly to the plot. The number of functional elements on ground floor was minimized, the front area was reserved as the owner wished to open a small food stall in the near future.
The owner was a young woman living with her retired parents. Besides fulfilling the functional needs, the design also provided a room for hobbies such as reading, painting, playing music, … This ‘mezzanine’ space generated the level difference between the bathroom block and bedroom block upstairs.
The design was created from the architectural solutions and the owner’s preferences, which could partly be seen through the details and colors.


Tags